Úszóiskola Győrben
Úszásoktatás Győrben
gyermekeknek és felnőtteknek.
Telefon: +36 20 325 98 67 | Bánkiné Jutka

Gyerkőc úszásoktatás

Már nem tartoznak a babaúszók korosztályába és még nem a gyerekúszók csoportjába. A foglalkozások kezdetén a szülő a gyerkőccel együtt lehet a vízben. Együtt élhetik meg az első sikereket, ami a foglalkozás alatt éri őket, erősítve ezzel a szülő- gyerek kapcsolatot.
 
Azért indítottuk el ezt a csoportot, mert a tanfolyamot indító hirdetések után sok telefont kaptam 2,5- 3 éves gyerkőcök szüleitől, hogy szeretnének járni úszni. Az igaz, hogy még nem érték el a meghirdetett életkort, de nagyon ügyesek a kicsik. Ők is élvezik a vízben történő feladatok végrehajtását, de tanulásuk tempója elmarad a 4,5- 5 éves gyerekekétől.
 
Már nem tartoznak a babaúszók korosztályába és még nem a gyerekúszók csoportjába. Bár a szülők nincsenek bent a vízben a gyerkőccel, de a jelenlétük, ami szinte karnyújtásnyira van, a gyermek számára jó érzés, így együtt élhetik meg az első sikereket, ami a foglalkozás alatt éri őket, erősítve ezzel a szülő- gyerek kapcsolatot.
 
Az anya vagy apa egy idő után már nincs is bent a vízben velük, de a jelenléte, ami szinte karnyújtásnyira van, gyermeke számára jó érzés.
 
Kisgyermek korban a lúdtalp természetes jelenség. A láb haránt és keresztboltozatának megfelelő mértékű kialakulását lábtartásjavító tornával segíthetjük elő. Ehhez egy hatásos gyakorlatsort és eszközöket alkalmazunk. A feladatokat egyszerűségüknél fogva minden család otthon is eredményesen használhatja.
 
A kiscsoportos foglalkozások nagymértékben teszik élvezetessé és eredményessé a foglalkozásokat.
 
1. Kötelező speciális textil úszónadrág 3,5éves korig .( széklet ill. vizelet visszafogására alkalmas,egy évig is használható, állítható,mosható). Baba boltokban beszerezhet?. www.pelenka.lap.hu
 
2. Úszósapka használata.
 
3. Gyermekorvosi igazolás (vele született légzőszervi vagy keringési megbetegedés esetén).
 
4. Szülőknek papucs, fürdőruha, /aki vízbe jön a kicsivel /törölköző.A víz mélysége 80cm.
 
Gyerkőc úszás csak szombatonként heti egy alkalommal 

Technikai nehézség miatt...

2018.04.11.
Elmarad az úszás április 11. én a Feketében...
bővebben...

Gyerkőc úszásoktatás

Már nem tartoznak a babaúszók korosztályába és még nem a gyerekúszók csoportjába. A foglalkozások kezdetén a szülő a gyerkőccel együtt lehet a vízben. Együtt élhetik meg az első sikereket...

Gyermek úszásoktatás

Szerettel várjuk az ovisokat, hogy játékos formában megbarátkozzanak a vízzel, új ismereteket szerezzenek ebben a nagyon kellemes közegben.

Felnőtt úszásoktatás

Tanuljon meg úszni! Soha nem késő! Azt kérdezi miért? Gondolom a válasz már önben is megfogalmazódott hiszen rákattintott a honlapunkra.

Aqua fitness

Mindenki tudja, hogy milyen kellemes érzés, ha egy jó meleg vízben ellazíthatja merev,fájó tagjait, vagy hűvös vízben felfrissíti testét. A vízben végzett mozgás kortól és nemtől függetlenül...

Napközis tábor

DELFIN NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOR - 2017 a győri Hotel Konferenciában 4,5 éves kortól 2017. JÚNIUS 26-tól AUGUSZTUS 11-IG HÉTFŐTŐL – PÉNTEKIG 7:45 -16:15


Úszásoktatás Győrben gyermekeknek és felnőtteknek.
Telefon: +36 20 325 98 67 | Bánkiné Jutka
weboldal készítés: 24 Works