Úszóiskola Győrben
Úszásoktatás Győrben
gyermekeknek és felnőtteknek.
Telefon: +36 20 325 98 67 | Bánkiné Jutka

Aqua fitness

Mindenki tudja, hogy milyen kellemes érzés, ha egy jó meleg vízben ellazíthatja merev,fájó tagjait, vagy hűvös vízben felfrissíti testét. A vízben végzett mozgás kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlható.
 
Nemkell úszni tudni, hogy részt vegyen az órán!

- Zsírt akar égetni, vagy csak alakját megformálni?
- Vagy csak egyszerűen a tavalyi nadrágjába akar belebújni?
- Ne késlekedjen! Hívjon, jöjjön!
- Együtt könnyebben tüntetjük el a kellemetlen felesleget!
 
Mindenki tudja, hogy milyen kellemes érzés, ha egy jó meleg vízben ellazíthatja merev,fájó tagjait, vagy hűvös vízben felfrissíti testét. A vízben végzett mozgás kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlható. Mindenki olyan mélységű vízben hajthatja végre a feladatot, ahol jól érzi magát! Jó hatással használhatják a reumatikus, asztmatikus, érrendszeri betegséggel küzdők.
 
Ha munkája az íróasztalhoz köti, és sokat ül, a hátfájás megszűnését is elősegítheti. A vízi torna gyakorlatai kellemes élményben részesítik a résztvevőket.
 
A foglalalkozások mélyvízben történnek. A mélyvízben tartózkodás úszástudást nem igényel, mert egy speciális vízi öv egyenesen tartja a törzset és fenntartja a résztvevőket. Sportolási lehetőség súlyproblémákkal küszködők számára is.
 
A mozgásterápia alkalmazható: szív- és érrendszeri, belgyógyászati, légzőszervi (elsősorban asztma), ortopédiai és reumatológia betegségekben. Célunk az egészség megőrzése, javítása. Az 1 órás foglalkozásokat szakképzett oktatók tartják. A vízi torna gyakorlatai kellemes élményben részesítik a résztvevőket.
 
Meleg szívvel ajánljuk mindenkinek. Próbálja ki, ismerje meg a vízi tornát felüdülése és egészsége fenntartása érdekében!
 

Technikai nehézség miatt...

2018.04.11.
Elmarad az úszás április 11. én a Feketében...
bővebben...

Gyerkőc úszásoktatás

Már nem tartoznak a babaúszók korosztályába és még nem a gyerekúszók csoportjába. A foglalkozások kezdetén a szülő a gyerkőccel együtt lehet a vízben. Együtt élhetik meg az első sikereket...

Gyermek úszásoktatás

Szerettel várjuk az ovisokat, hogy játékos formában megbarátkozzanak a vízzel, új ismereteket szerezzenek ebben a nagyon kellemes közegben.

Felnőtt úszásoktatás

Tanuljon meg úszni! Soha nem késő! Azt kérdezi miért? Gondolom a válasz már önben is megfogalmazódott hiszen rákattintott a honlapunkra.

Aqua fitness

Mindenki tudja, hogy milyen kellemes érzés, ha egy jó meleg vízben ellazíthatja merev,fájó tagjait, vagy hűvös vízben felfrissíti testét. A vízben végzett mozgás kortól és nemtől függetlenül...

Napközis tábor

DELFIN NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOR - 2017 a győri Hotel Konferenciában 4,5 éves kortól 2017. JÚNIUS 26-tól AUGUSZTUS 11-IG HÉTFŐTŐL – PÉNTEKIG 7:45 -16:15


Úszásoktatás Győrben gyermekeknek és felnőtteknek.
Telefon: +36 20 325 98 67 | Bánkiné Jutka
weboldal készítés: 24 Works